Camping- und Ferienpark Teichmann

Camping- und Ferienpark Teichmann

Map

Een mooie, grote camping die direct aan het meer de Edersee ligt. De camping grenst tevens aan het Nationaal Park Kellerwald-Edersee.

Camping Teichmann is parkachtig aangelegd. De kampeerplaatsen liggen op een open weide, onder bomen of aan straatjes. Er is een grote variatie in soorten staanplaatsen en beplanting. Er zijn 2 ligweiden van elk 100 meter lang met een oever van zand en gras die aan het eigen meer liggen.
Zwemmen en sporten

Het meer, de Edersee, is ongeveer 6 hectare groot. Hier kun je naar hartenlust zwemmen, vissen, surfen, zeilen en waterfietsen. Sportieve vakantiegangers kunnen vanaf de camping aan begeleide wandeltochten deelnemen. Ook zijn er verschillende fietsroutes beschikbaar en op de camping zijn e-bikes te huur. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen is er een sauna en zonnebank aanwezig. Op het kampeerterreinen kun je tennissen, midgetgolfen, volleyballen, voetballen, boogschieten en fitnessen.
Knutselen en ponyrijden

De camping heeft veel voorzieningen voor jong en oud en er is zelfs een apart jongerenveld. Ook jongere kinderen hoeven zich niet te vervelen op Camping Teichmann. Zo is er een speeltuin, kinderbioscoop en zijn er knutsel- en spelletjesclubs en kunnen kinderen ponyrijden.
Nationaal Park met oeroud bos

Foto

fotos route